ANMÄL FUNNEN BOK

Har du funnit en bok som vi söker? Registrera den här...


Genom att bli ombud får du våra uppdaterade desideratalistor kontinuerligt. I dem ser du vad vi å kunders vägnar söker. Hittar du en bok någonstans, så kan du anmäla det här. Vi kontaktar boksökaren och nappar hen, hör vi av oss till dig. Du skickar oss boken och vi betalar dig.

Jag har hittat en bok på söklistan!


Ange information om din funna bok nedan. Det är viktigt att du anger alla skavankar tydligt och ärligt. Boksökaren måste få chansen att ta ställning till vad hen köper.

Om du skickar en bok som inte visar sig vara som du beskrivit den, kommer vi att bestrida köpet, så var noga. Om det är ett gammalt biblioteksband (med stämplar etc), så måste det framgå.

Tänk särskilt på:
SKICKET. Är boken hel och ren? Har den marginalanteckningar eller understrykningar? Är ryggen snedläst eller i bra skick? etc.
BINDNINGEN. Ange om boken har mjuka eller hårda pärmar. Finns skyddsomslag (vilket skick)? Är det ett utgallrad biblioteksband med stämplar, fickor etc? Om du kan, får du gärna använda det antikvariska vokabuläret (halvklot, klot, halvfranskt etc).

Tänk på att sätta en rimlig avans på boken - du ska tjäna en slant, men sätter du ett för högt pris finns risken att bokköparen (efter att frakter etc lagts på) tycker att det blir för dyrt. Tänk också på att vi står för frakten till oss.

Att lämna in ett försäljningserbjudande innebär inte att vi automatiskt köper boken - boksökaren måste ta ställning och ge oss ett positivt svar att hen vill ha boken. Vi hör av oss till dig med ett besked, ifall boksökaren väljer att köpa boken.

Vilka är vi?

finndinbok.se drivs av h:ström - Text & Kultur AB. Vi driver ett av Norrlands största antikvariat och har under 20 år bedrivit jakt efter böcker. 

ANTIKVARIAT      VILLKOR      OM OSS    KONTAKTA OSS

h:ström - Text & Kultur AB
Skiftesvägen 6, 903 54 Umeå
[email protected] | 090 145 405